Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Varför svarar ni inte alla trådar?

Jag undrar hur det kommer sig att ni ignorerar/hoppar över vissa frågor i dessa forum? Är vissa ämnen för obekväma? Det skulle vara skönt att inte behöva gissa.
Ano

Kommentarer

 • Hej,

  Att ärenden besvaras i en annan ordning än de kommer in kan bero på olika saker. Till exempel om vi kan svara omedelbart eller inte, att vi inväntar intern återkoppling, att vi måste verifiera saker, att vi glömmer att återkoppla när vi får in felrapport från flera håll eller att ett ärende helt enkelt ramlar mellan stolarna pga tidsbrist just när det kommer in.

  Finns det ett ärende som vi har missat går det bra att påminna oss.

  Hälsningar,
  Bert
  Bert på Trafiklab
 • Tack!

  Personligen är jag intresserad av https://support.trafiklab.se/org/trafiklabse/d/kundo-raderar-tecken-pa-ios-de-senaste-aren/ då det påverkar mig vid varje besök här. Jag påpekade problemet 2020 och Kundo svarade ju bra men sedan utvecklades det till en vanlig utvecklar-fint där man helt enkelt 1) inte fixar problemet, 2) inte kommunicerar på några år och hoppas att det ska glömmas bort.

  Utöver det är det i alla fall på mobil ganska tydligt vilka trådar som inte fått något svar, tycker jag. Bara på sida 2 hittar jag fyra stycken inom ett par sekunder:

  Ano
 • Hej!

  Angående den frågan fick vi återkoppling att detta hänger ihop med textredigeraren man använder, och att det inte går att snabbfixa den. Den ska fixas men det kommer ta ett tag.

  Hälsningar,
  Bert

  Bert på Trafiklab
 • Tack! Det har gått ett par år nu utan ens en sådan statusuppdatering, men om jag förstår er rätt så tycker ni ännu att jag efterfrågar en snabbfix.
  Det skulle vara värdefullt att veta ungefär när det slutar ses som otålmodigt av mig att påpeka att felet fortfarande existerar. Jag hade faktiskt ingen aning om att detta anses vara snabbt för ett så pass begränsande fel som påverkar en så stor plattform som iOS.

  Ano

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.