Kundo raderar tecken på iOS (de senaste åren)

Hej Trafiklab,

Den förra tråden blev snabbt fylld med irrelevant spam, vilket ju inte var meningen. För att förtydliga det som redan står där så är denna tråd/felrapport alltså riktad åt Trafiklab, och det är helt okej att den står tom tills de kan svara. Om du inte är en del av Trafiklab är detta förmodligen inte rätt tråd för dig.

Med andra ord, det är inte en generell diskussion om Kundos meriter eller våra allmänna teknikpreferenser, och slumpmässiga anekdoter/fördomar om specifika big tech-företag undanbedes. Om du känner att du vill ge Trafiklab eller Kundo beröm så kan du skapa en ny tråd på https://support.trafiklab.se/org/trafiklabse/create/ – välj sedan kategorin "Beröm".

Ämnet för denna tråd hittas enklast i första inlägget i förra tråden (https://support.trafiklab.se/org/trafiklabse/d/kundo-raderar-tecken-pa-ios/) och gäller en långtgående bugg som först rapporterades 2020 men som existerat betydligt längre än så.

ano