Trafiklabs layout kollapsar för tidigt

När man använder en normalstor skärm (1050x1680 90ppi) i porträttläge så ser trafiklab i fullskärm ut som en mobilsida för pekskärm. Menyn försvinner och ersätts med en knapp. Osmidigt när man sitter vid en dator och det fortfarande finns gott om plats. Föreslår att ni gör den lite mer tolerant.

Kommentarer

• Hej!

Jag tar detta vidare till de som utvecklar Trafiklabs webbplats.

• Hej!

Detta ska nu vara åtgärdat.

Team Trafiklab
  • Grymt! Mycket bättre!