Rensa datan från ResRobot

Hej,

Jag håller på att bygga en busstabell för en visa samma information som brukas synas för Östgötatrafikens busstabeller och undrar om ni kan rena datan som returneras från ResRobot v2.1 /depatureBoard som idag returnerar direction med parenteser och att name har bindestreck efter sig. Det skulle vara super hjälpsamt om ni kunde göra detta så vi från Picler inte behöver rena datan själva för det är inte så bussar visar namn och destination för passagerare.

Mvh/
Dutsadi

Dutsadi

Kommentarer

 • Hej,

  Detta är inget vi kan påverka då detta beror på de bakomliggande system som tar fram datat. Vi har GTFS Regional som innehåller data av mycket högre kvalitet, men då måste man ta fram hela tidtabellen själv baserat på den råa data i GTFS-filen. Vi håller på med en utredning för att se om vi kan ta fram en ny version baserat på data av högre kvalitet, men det finns inget beslut eller tidsplan än.

  Hälsningar,
  Bert
  Bert på Trafiklab
 • Hej,

  Tack så mycket.

  Jag har en till fråga. Finns det möjlighet idag att få information om bussars läge genom Resrobots API?

  Mvh/
  Dutsadi

  Dutsadi
 • Hej Dutsadi,

  Denna information finns inte i Resrobot av tekniska anledningar. Även detta är något som tidigare identifierats som något som måste lösas i en ny version.

  Hälsningar,
  Bert

  Bert på Trafiklab

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.