Parkering

Hej,

Jag driver ett parkeringsföretag som utvecklar system för smart parkering. Jag skulle vilja ha tillgång till data (API) på parkeringsplatser i Sverige.
Jag är intresserad av att få tillgång till de i Karlstad till att börja med. Kan ni låta mig veta hur man får det? Jag förstod att ni kanske inte har tillgång till privata parkeringsplatser, hur kan jag få tillgång till dem privata då?

Mvh
Kotaiba