Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Nästa avgång och endast en hållplats

Hej, läste i ett inlägg att ni "undersökar en stor uppgradering till vår stolptidstabeller API just nu". Två saker som har tagits upp tidigare som jag undrar om de finns med:
- kunna söka på nästa avgång, istället för i ett dygnsintervall. Ex: ibland kan det vara avgångar endast på helger och då vore det bra att få fram nästa resa även om man söker på en Måndag.
- data för endast en hållplats, som det är nu är det svårt att hämta data t.ex för en busshållplats nära T-centralen, därför att t-centralens data kommer med och innehåller mycket mer (jag fattar att det går att söka på buss i det här fallet, men ni förstår poängen).

En annan sak, vore bra att kunna formatera text och ha länkar i det här forumet?
Tack


Kommentarer

 • Hej!

  Tack för dina förslag! Det hjälper oss att höra vad olika användare förväntar av en API, så att vi kan bygga någonting som funkar för alla.

  - Kunna söka på nästa avgång försöker vi att implementera, men det är inte alltid möjligt eftersom det menar att vi måste söka genom för mycket data, som kan ta för mycket processortid (det är ingen problem för konsumenten, men det menar att det kanske finns andra konsumenter måste vänta till din fråga är klart). Vi gör det vi kan för att stödja detta på ett effektiv sätt.

  - Data för endast en hållplats håller vi helt med om, syftet är att detta ska vara möjligt.

  Nya api:et är bara i planeringsfasen, så det kommer att ta tid innan det är klart.

  Hälsningar,
  Bert

  PS:
  Du kan lägga in länkar genom denna knapp ovan textfältet:

  Bert på Trafiklab

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.