Mindre än 60 dagars data i Stolptid

Hejsan,

Hur kommer sig att det inte finns några avgångar för för Arlanda express från 2022-12-11 och framåt i departureBoard-api:et ännu?

Anropet:

https://api.resrobot.se/v2.1/departureBoard?accessId=<id>&date=2022-12-12&duration=1439&format=json&id=740000001&operators=287&passlist=1&time=00%3a00

Svaret:

{"serverVersion":"2.25.0","dialectVersion":"2.25","errorCode":"SVC_DATATIME_PERIOD","errorText":"date/time not in timetable or allowed period (H9360).","requestId":"default-request-id"}

När jag frågade om detta vid ett tidigare tillfälle fick jag beskedet att det alltid ska finnas minst 60 dagar framåt i ResRobot: https://support.trafiklab.se/org/trafiklabse/d/api-felkod-for-avresetider-nar-tidtabellsdata-sakn/

Vänliga hälsningar,

Jon Ekdahl

Kommentarer

• Hej Jon,

Det har att göra med den kraftigt försenade tågplanen från Trafikverket som ska träda i kraft den 11e december. Utan den har majoriteten av tågbolagen inte kunnat planera sina avgångar och därmed inte heller kunnat publicera sina tidtabeller.

Hälsningar
    Sofie
    Team Trafiklab
  • Hej Sofie,

Tack för informationen, då förstår jag.

Jon Ekdahl