Länkad Karta

Hej, Jättebra app. En funktion som skulle vara jättebra är att kunna se någon slags kart information när man klickar på tex en buss som skall gå. Vilken väg och på vilka hållplatser den aktuella bussen kommer att stanna på.
Tex om man befinner sig på Marklandsgatan i göteborg och så ser man att buss 16 snart kommer. Det står att den har Högsbohöjd som destination men vilka hållplatser stannar den på innan?
Mvh
Anders