Lägg till weight och products till Stops[] i Stolptidtabeller 2

Det vore bra att kunna framhäva viktigare stationer i svaren från Stolptidtabeller 2. Men varken weight eller products finns med så det går inte. Dessa finns med i "ResRobot Reseplanerare - Närliggande hållplatser", kan de läggas till i Stolptidtabeller 2 också?

Kommentarer

• Hej,

Tack för ditt förslag. Just nu har vi ingen möjlighet att lägga till detta fält, fast vi kommer att tänka på det här när vi utvecklar nya tjänster.

Om du vill göra mer komplicerade saker med hållplatser rekommenderar jag att du hämtar extra data från GTFS Sverige 2. Med denna data kan man räkna själv hur ofta en hållplats trafikeras, eller vilka trafikläge som finns. Hållplatser i GTFS Sverige 2 har samma id:er som i ResRobots API:er, så det går bra att kombinera dessa.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Ok, synd.
    Det är ju intressant med GTFS Sverige 2, men i det här fallet var det inget så avancerat jag var ute efter.
    Hittade också en gammal tråd: https://support.trafiklab.se/org/trafiklabse/d/weight-i-stolptidtabeller-2/
  • "..vi kommer att tänka på det här"
    Lite mer argument till när ni ska tänka:
    Som jag förstår det så går de nu inte att visa "via T-Centralen" t.ex. Alltså skilja ut vilka hållplatser som är intressanta.
    Sen kan jag tycka att det är en fördel att hållplatser ser likadana ut i båda api:erna, vettigt om man ska göra en klass eller typ.