Kunna välja bort gånglänk på ResRobot Stolptidtabeller 2

Det vore bra att kunna välja att endast få avgångar från en hållplats, inte från de som ligger nära. Som det är nu är det svårt att få avgångar t.ex från en hållplats i närheten av T-centralen, då det bara kommer resultat därifrån.

"Notera att svaret även kan returnera avgångar från närliggande hållplatser om det finns en gånglänk definerad."

Kommentarer

• Hej Nick,
    Tack för förbättringsförslaget! Vad jag kan se i API-specen från vår leverantör så finns inte denna filtreringsmöjlighet idag, inte heller i dokumentet med den föreslagna uppgraderingen av API:erna. Jag tar det en vända med API-leverantören för att se om det går att göra något.