Kundo raderar tecken på iOS

Detta är en uppföljning av ärende https://support.trafiklab.se/org/trafiklabse/d/kundo-raderar-tecken-medan-man-skriver-pa-safari-i/#c4149944 men med den skillnaden att jag endast vänder mig till Trafiklab, då Kundo inte gjort någonting åt detta på över ett och ett halvt år och därmed demonstrerat att de inte är att räkna med. Är det inte dags att ni hittar en ordentlig forummjukvara som faktiskt fungerar i ett så populärt OS som iOS, istället för att fortsätta använda något som är så uppenbart trasigt och som fortsätter att vara trasigt på obestämd tid?
ano

Kommentarer

• Twist: *alla på Trafiklab använder iOS och fick sina kommentarer raderade medan de försökte skriva ett svar*
    ano
  • Själv tycker jag att det är jättebra att Trafiklab använder Kundo. Utmärkt att man kan diskutera med andra och se vad andra har skrivit. Mycket bättre än sociala medier-jättar som Facebook och Twitter där man inte kan söka eller få en överblick över tidigare inlägg. Om du inte tycker om Kundo så är frågan om det finns något bättre alternativ? Har själv aldrig sett något som är lika bra som Kundo.

Trafiklab borde snarare lägga upp en informationsruta om att Safari inte fungerar på Kundo. Safari är en värdelös webbläsare, där funkar ju knappt någonting. Inte konstigt när de är så hopplöst efter i att stödja nya funktioner i Javascript och CSS. Också värdelöst att man inte kan uppdatera Safari utan att uppdatera själva operativsystemet. Chrome och Firefox är mycket bättre.
    Robert
  • Och för övrigt: både Chrome och Firefox finns för iOS, så det stämmer absolut inte att Kundo inte fungerar på iOS.
    Robert
  • Du som vet så mycket vet såklart redan att webbläsare på iOS använder Safaris webbmotor, och du provade såklart ditt påstående om Chrome och Firefox innan du skrev.

Jag är också övertygad om att alla iOS-användare blir hjälpta av din recension av Safari, iOS, facebook och twitter.

Nu hoppas jag att vi kan återvända till ämnet i fråga.
    ano
  • Och du har förstås prövat att skriva på Kundo i Chrome eller Firefox?

Och nej, har aldrig använt iSkräp och kommer aldrig att göra heller. Hatar att vara inlåst och förslavad som lydig konsument och det du skriver visar ju bara ännu mer hur illa det är med iSkräp. Däremot är min erfarenhet att iSkräp-användare ofta klagar på att olika webbsidor inte funkar, och då säger man bara "Installera Chrome!" så brukar det nästan alltid fungera.
    Robert
  • Ja, självklart har jag provat det. Och jag bekräftade återigen vad jag redan visste om Chrome och Firefox efter ditt inlägg. Det var inte svårt och tog inte lång tid.

Tack, vi har nu kommit förbi detta fartgupp där du kände dig tvungen att kapa en tråd om en bugg för att berätta för alla läsare om dina teknikpreferenser. Jag föreslår en dagbok eller sociala media, då det inte hör hemma i denna tråd.
    ano
  • Tack och jag fick återigen mina fördomar om iSkräps ohederliga affärsmetoder bekräftade. I vilket fall kommer detta att lösa sig om några månader när iSkräp blir tvungna att tillåta andra webbmotorer:

https://www.cultofmac.com/782930/eu-digital-markets-act-big-tech-apple-iphone-sideloading-app-store/

Ingen anledning att byta från Kundo till nåt annat bara för några månader.

Ett stort beröm till Trafiklab som använder Kundo!
    Robert