Kundo raderar tecken på iOS

Detta är en uppföljning av ärende https://support.trafiklab.se/org/trafiklabse/d/kundo-raderar-tecken-medan-man-skriver-pa-safari-i/#c4149944 men med den skillnaden att jag endast vänder mig till Trafiklab, då Kundo inte gjort någonting åt detta på över ett och ett halvt år och därmed demonstrerat att de inte är att räkna med. Är det inte dags att ni hittar en ordentlig forummjukvara som faktiskt fungerar i ett så populärt OS som iOS, istället för att fortsätta använda något som är så uppenbart trasigt och som fortsätter att vara trasigt på obestämd tid?