Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Kundo raderar tecken medan man skriver på Safari iOS

Väldigt ofta raderar Kundo tecken och ord när jag skriver på safari i iOS 13. Om jag inleder med "Väldigt ofta ", som i detta meddelande, följt av två radbrytningar så försvinner första ordet och jag har bara kvar " ofta ". Skriver jag "Hej," och två radbrytningar så har jag bara kvar "H". Jag styckeindelar därför inte denna text. Kan ni uppdatera er lösning eller, om den är uppdaterad, kan ni kontakta Kundo så att de läser detta? Jag vill minnas att det händer på fler än erat forum, och i lång tid, så det är konstigt att det fortsätter.

Kommentarer

 • + julmusik...
 • Hej!

  Tack för den detaljerade beskrivningen inklusiv video. Just för att säkerställa innan vi felanmälar det här: Det händer inte på någon annan webbsida, eller hur?

  Hälsningar,
  Bert
  Bert på Trafiklab • Det är endast Kundo jag kan minnas att det sker på
 • Hej!

  Gustav heter jag och jobbar i supporten på Kundo. Stort tack för er video och den trevliga julmusiken. Videon hjälper och att snabbt återskapa problemet. Detta verkar mycket riktigt vara en bugg i vår produkt. Det verkar även ske på nyare versioner av iOS. Vi ska ta och undersöka detta och försöka korrigera problemet så snart som möjligt.

  Vänliga hälsningar, Kundo • Hur har det gått?

  (jag inledde detta meddelande med ett Hej)
 • Hej.

  Efter att ha genomfört lite felsökning upptäckte vi att problemet med att radbrytningar tar bort text beror på den teknologi vi använder för att möjliggöra avancerad formatering av text. De har identifierat problemet men tyvärr har de ännu inte åtgärdat det. Så fort de har åtgärdat problemet ska vi försöka att uppgradera den version vi använder så att det går bra att använda våra produkter även på iOS.

  Vänliga hälsningar,
 • Med tanke på hur länge detta förblivit orört kanske det är dags att se sig om efter ett alternativt bibliotek för avancerad formatering, som även erbjuder grundläggande formatering. För att inte nämna dataintegritet. Börjar bli rätt tjatigt de senaste åren att slumpmässiga ord raderas medan man skriver... Annars så borde trafiklab se sig om efter ett alternativ, tycker jag.
 • Hej.

  Ursäkta för det sena svaret. Jag håller helt med dig om att uppgraderingen av denna delen av vår lösning har tagit alldeles för lång tid, jag tycker att vi hade kunnat göra bättre ifrån oss. Jag har lyft detta med de hos oss som ansvarar för planering och prioritering igen. Även om vi inte kan utlova någonting så verkar det just nu som att vi kommer att få till en uppgradering av vårt verktyg för formatering under hösten. Detta arbetet har redan delvis påbörjats men vi bedömde då att vi behövde planera in det som ett specifikt project då det visade sig var större än vad vi först trodde. Tack för ditt tålamod.

  Vänliga hälsningar,
 • Hej Trafiklab. Är det inte dags att ni byter till ett forum som går att skriva i på iOS-enheter? Och ett som underhålls på ett ordentligt sätt, dvs. som prioriterar ett "ganska" väsentligt OS och fixar anmälda defekter?

  ano

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.