iOS6

Nu har inte de inbyggda kartorna någon kommunal trafik routing längre utan de skickar dig till AppStore. Se om du inte kan få in Res i STHLM i den svängen (vet inte om tanken är att Kart appen skall kunna skicka start och destinationsadresser automatiskt till annan app, men det vore ju kolt!

Kommentarer

• Hej Fredrik!

Japp precis så är tanken. Om man inte har en rese-app för valt kartområde installerad så visas en sökning i App store. Här visas relevanta appar baserat på var på kartan resan sker. Om man har en rese-app installerad så kan man välja att skicka vidare informationen till den.

Jag håller på och tittar på en lösning för att implementera detta i Res i STHLM. Dels så behöver jag märka upp appen med information om att den innehåller reseinformation för stockholmsområdet. Och så behöver den kunna hantera parametrar från kartappen vid uppstart.

Hälsningar!
    Eric