Förslag på förändringar i SL Störningsinformation 2

Hej Trafiklab!

Jag snubblade över eran sida nu härom veckan och hittade de API:er jag letat efter. Efter att nu fumlat runt lite på sidan och med API:erna har jag en del förslag på förändringar för att göra det enklare/tydligare för nybörjare på webben som jag är. Jag kommer från en programmerings miljö med C, C#  och har ~5 års erfarenhet av utveckling.

När jag skapat mitt projekt och tillhörande API nyckel (dem del var mycket pedagoisk och tydlig) hade jag svårt att förstå vilken information som var viktig när jag landade på SL Störningsinformation 2. När jag väl hittat metoden jag ska anropa för att få ut den informationen jag vill ha fastnade jag på formateringen. Mitt förslag är att korta ner och komma till sak så snabbt och konkret som möjligt. Det finns såklart olika sätt att göra detta på, och för att tydliggöra en förändring så har jag skissat ett förslag på ändring. Se bilden nedan.

Kortfattat är ändringarna tagit bort/ändrat rubriker, lagt till exempel, ändrat ordning på parameter listan till att matcha ordning i definitions anropet.

Original sidan

Alla förslag är just förslag och ni får göra vad ni vill med dem.

MVH,
Robin

Kommentarer

• Hej Robin,

Tack för dina förslag. Jag vidarebefordrar detta till ansvariga som får ta ställning i frågan.

MVH,
    Vojislav