Fordonspositioner och realtidsdata för JLT

Hej
Såg i tabellen för GTFS Regional att Jönköpings länstrafik inte har realtidsdata och fordonspositioner. Denna data finns tillgänglig i deras nya app, där man kan se var bussarna befinner sig.

Hade det varit möjligt att lägga till denna data i Trafiklabs API? Datan finns uppenbarligen redan, den verkar bara inte finnas öppet tillgänglig.

//Felix

Kommentarer

• Hej Felix!

Detta beror på att det är olika system som måste kopplas ihop, och datat måste överföras på ett standardiserad sätt.

Har kollat och just nu finns det ett estimat på att denna data ska vara tillgängligt genom Trafiklab under första halvan av 2022. Detta är dock bara ett estimat. Jag uppdaterar också webbsidan för att visa denna information.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej Bert!

Tack för informationen! Trevligt att höra att det är planerat.

Hälsningar Felix
    Felix