Favorithållplats i Res i Sthlm iOS

Hej!
Jag använder iOS-appen frekvent (den är helt galet bra) men saknar en funktion oerhört mycket. Möjligheten att spara individuella hållplatser/stationer sommarorter i stället för enbart resor.. Detta är verkligen något som skulle lyfta denna redan guld värda App ännu ett snäpp.

Kommentarer

• Hej,
    Håller med om att ResiSthlm är galet bra! Appen är utvecklad av Eric Nilsson och du kan ta kontakt med Eric och framföra din synpunkt genom att skicka ett mail på http://www.trafiklab.se/medlem/ericnilsson
    Tack för att du hörde av dig!
    Elias

• Får bara upp en sida som säger att jag inte har behörighet att visa sidan när jag försöker maila honom.. Har du hans mail-adress?

• Tyvärr är mailforumläret bara för admins. Du kan dock skriva kommentarer på projektet här på trafiklab.
    Personliga adresslämnar vi inte ut, men feedbackadressen för appen kan du hitta här: http://www1.shellkonto.se/rippo/resisthlm/