Få operatörens siteid

I resrobots apier för att få reda på stationer (StationsInZone och FindStation) får man resrobots idnummer för olika stationer. Skulle det vara möjligt att i de lägen det finns tillgängligt även få operatörens id-nummer för platsen?

Jag skulle till exempel gärna använda StationsInZone för att få tag på stationer, men använda SLs API för realtid, och jag behöver då SL's siteid.

Kommentarer

• Hej Alvin!
    Resrobots id är så kallade rikshållplatsnummer. Alla i Sverige börjar på 74.
    Det finns en del operatörer som använder dessa id, men än så länge är det tyvärr långt ifrån alla.

Jag förstår klart vinsten av att få reda på detta för att kunna använda olika api-er tillsammans. Detta är inget vi kan fixa direkt, men vi tar med oss förslaget.

Värt att tänka på är att många olika operatörer kan ha olika nummer för samma rikshållplats, på ställen där flera olika operatörer har trafik till samma hållplats.
    I sådana fall behövs att en lista i svaret, alternativt att trafikhuvudmannens id behöver skickas med i frågan.

• http://pi.thure.org/stations/ har du sådan information.