Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Dela mina Data

Hej!

Jag har data som jag vill dela med mig av.
Kan jag göra det på något tydligt sätt genom trafiklab?

Det är framför allt mappningar: Nationellt id => Västtrafik, Skånetrafiken, Hallandstrafiken, Jönköpings länstrafik. Som jag vill dela med mig av.

Även Östgötatrafiken och SL har jag men i dem saknas några (Ca:50) hållplatser och några är mappade fel. Så de vill jag inte dela innan de är fixade.

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.