Certifikatskaos

»The certificate of ‘api.sl.se’ hasn't got a known issuer."« är det som gäller idag! Eller ni har säkert redan märkt detta men jag såg inga andra inlägg om det

Kommentarer

• Hej Anna-Karin!

Jag har inte sett ditt problem på Trafiklab.
    Kan du förklara när,var och hur det uppstår?

//Åke

• Hej,

Vi kollar på detta för tillfället. Åtgärd kommer förhoppningsvis inom kort.
    Tack för info.

//Daniel A

• Det uppstår när jag anropar https://api.sl.se/api2/TravelplannerV2/trip.xml?key=[blablabla]. Samma anrop som fungerade häromdagen fungerar inte idag. Provade just igen.
    Tack <3

• PS byt gärna säkerhetsfråga. "Vilken färg har solen" ja jag har en synskada så vem vet! Gul säger min man att det är.

• Igen har det blivit såhär med certifikaten! Tycker det här är så dumt att ni ska stänga ner det gamla api:et redan i februari och så fungerar inte det nya trots att det är så kort tid kvar. Det är det som är problemet, om det var längre tid så skulle det inte göra så mkt att ni ska stänga ner detta redan. Så tycker jag

• Hej Anna-Karin!

Nu ska problemet vara åtgärdat. Återkom om du fortfarande har problem i din applikation.

• Hej,

Felet skall nu vara åtgärdat.

//Daniel A