Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Blåbussar i realtidsinformation 2

Hej!
Har just bytt från att använda SL realtidsinformation till att använda SL realtidsinformation 2, och det visar sig att API:et inte ger någon information om ifall en viss buss är blå eller inte. Jag kollade i dokumentationen och jag hittade ingenting om blåbussar, så det verkar vara en feature, inte en bugg. Den här datan gick emellertid att få ut genom det gamla API:et, och det vore väldigt bra att ha med det i det nya API:et också.

Kommer trafikslaget "BLUEBUS" läggas till i SL realtidsinformation 2 eller kommer jag behöva hitta ett sätt att själv ta mig runt problemet?

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för informationen. Jag ska ta informationen vidare men tyvärr kan jag idag inte svara på om "BLUEBUS" kommer läggas till.

  /Martin

  Team Trafiklab
 • Tack för din synpunkt!
  Nu är ändringen beslutad och inplanerad i kommande release för realtidstjänsten i mars.

 • Bra! Tack så mycket!

 • Kommer det att bli Realtid3 i så fall eller kommer ni att ändra formatet på befintligt API? Blir ju väldigt trist om lanserade appar helt plötsligt slutar fungera som de skall.

 • Nu finns SL nya API "SL Realtidsinformation 3" på trafiklab. API är i beta version nu och returnerar enbart mockup data.

  http://www.trafiklab.se/api/sl-realtidsinformat...

  /Martin

  Team Trafiklab

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.