Använda products i

Det vore bra att kunna filtrera på products (tåg / buss etc) när man söker efter hållplatser i api:et "ResRobot Reseplanerare - Närliggande hållplatser"

Kommentarer

• Hej John,
    Informationen finns i dagsläget i API-svaret. Skulle du kunna utveckla lite mer hur du tänkte använda den här filtreringen?

Hälsningar
    Kenneth
    Team Trafiklab
  • Ja, för att låta användaren söka efter närmaste tågstation t.ex och då inte visa buss / tunnelbana.
    Det är klart att det går att filtrera på klienten men för centrala Sthlm blir det många hållplatser som måste hämtas för att visa närmsta tåg. Verkar vettigt att kunna ha det i frågan istället tycker jag
    JJ.Jameson
  • Hej igen,
    Då förstår jag. Jag lägger in ett önskemål om en ny filtreringsparameter för Resrobots närliggandehållplatser.