Waxholmsbolaget och SL turer saknas

Hej,

Vid sökning mellan Boda och Södra Ingmarsö saknas det turer hos SL i de förslag som presenteras. Detta gäller både på SLs hemsida och via fråga mot API.

I sökningen nedan saknas avgångar med Swea Sandö hos SL.

Sökning på Waxholmsbolagets hemsida

http://www.waxholmsbolaget.se/resa/skargardstrafiken/sok-resa/reseplanerare/?date=2017-12-15&from=Södra%20Ingmarsö&to=Boda

Sökning på SLs hemsida

https://sl.se/#/Travel/SearchTravelById/Södra%20Ingmarsö%20(Österåker)/Boda%20brygga%20(Värmdö)/827/4565/2017-12-15%252003_40/depart/sv/null/null/96,/null/null/null/null/null/false/null/1/0/null/false

Jag har fått rapporterat till mig att tidigare har det gått att få en komplett bild av skärgårdstrafiken från Waxholmsbolaget via SLs söktjänster men att något har förändrats nu.

Kommentarer

• Hej!

Vi felsöker varför det finns turer som saknas vid sökning i SLs reseplanerare för Waxholmsbolagets trafik.

Via SLs webbsida ska man kunna söka Waxholmsbolagets trafik då man kan behöva planera anslutningstrafik för att nå en brygga. Men vid specifik störningsinformation och information om biljetter och priser för Waxholmsbolagets trafik då hänvisas till Waxholmsbolagets webbsida.

I början på 2018 kommer en nya webbsida för Waxholmsbolaget att lanserar som använder samma reseplanerare som SL men det kommer fortsättningsvis att vara separata webbsidor för de olika trafiktyperna.

Hälsningar
    Andreas
  • Tack för uppdatering Andreas.