Visa responsen

Ursäkta, men är verkligen nybörjare men har iallafall ett projekt där jag vill visa dom 5 kommande bussarna som avgår från en specifik hållplats. Har denna url: "https://api.resrobot.se/v2/departureBoard?key=<Min Nyckel>&id=740000005"

Hur börjar jag och hur går jag tillväga för att visa resultatet i min html?
Tar gärna i mot hjälp i form av länkar till guider osv. Har försökt leta själv, men svårt att veta vart jag ska börja.

Tack på förhand