Vårt företags URL godkänns inte som "giltig" URL

Hej! Mitt företag Restless Hypermedia AB har URL:en http://less.rest/. När jag försöker registrera konto så får jag ett felmeddelande om att URL:en inte är giltig. Ni kanske har en utdaterad lista av toppdomäner? :-) För övrigt verkar ni har en väldigt sjysst setup med API:er och sånt. Kudos!

Kommentarer

• Hej!

Vi inväntar uppdaterad lista på domännamn från iis.se. Men vi har redan nu lagt till .rest så det ska fungera att registrera sig nu.