Varför har jag inte rättigheter längre att ändra nivåer på API nycklar?

Det är jag som är Nobina CPO. Har det blivit något strul med mitt konto?

Vi behöver öka upp nivån påSL Reseplanerare 3.1 då vi slår i taket.

Mvh
/Michelle Påhlman
Michelle Påhlman

Kommentarer

• Hej Michelle,

Detta beror på ett tekniskt fel relaterad till att flera personer har rättigheter inom projektet. Detta kommer åtgärdas i samband med en förnyelse av nyckelhanteringsplattformen. Under tiden har jag redan uppgraderat er nyckel till platina.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej.

Skulle ni kunna verifiera detta igen för jag kan inte se att det slagit igenom. 😀
    /Michelle Påhlman

Michelle Påhlman
  • Hej Michelle,

Detta måste vara någon konstig bugg i vår webbplattform beroende på att det är flera användare i projektet.

Jag har verifierat direkt hos SL (utan att gå genom vår webbplattform alls, för att vara 100% säkert på att det stämmer med verkligheten) att nyckeln som slutar på 05b6 blev uppgraderad till Platinum. Denna uppgradering genomfördes i SLs API-plattform den 12e september kl 13:13.

Hälsningar,
    Bert

Bert på Trafiklab
  • Hej Michelle,

Jag har dubbelkollat för att leta efter orsaken varför ni inte ser ett korrekt nivå, och ser nu ni ser nyckeln två gånger, en gång som "guld" och en gång som "platina" inom samma projekt. Detta är en bugg i plattformen och vi kollar om vi kan åtgärda detta.

Nyckeln har "platina" som nivå som vi bekräftade ovan.