Var skapar jag API-nycklar?

Jag lyckas inte se var jag skapar API-nycklar. Jag har skapat ett projekt och valde att jag skulle använda SL Realtidsinformation, när jag sedan kommer till projektets sida så ser jag inte "Mina API nycklar" längst upp.

Så min fråga är, var skapar jag nycklar åt de API jag har valt?

Kommentarer

• Vi har haft problem med detta sen vår driftstörning i torsdags. Testa att redigera projektet och välja bort APIet, spara, och sedan lägga till det igen. Då bör nyckeln dyka upp ovanför projektet. Om det inte fungerar så får vi återkomma på måndag.

• Ok, då vet jag. Tack för snabbt svar! 😀

• Hej Daniel!
    Det som fungerade när jag gick hem i fredags slutade uppenbarligen att fungera någo gång under helgen. Vi beklagar detta.
    Jag har nu lagt till information på Trafiklabs första sida.
    Hör av gärna av dig så vi vet att det fungerar.

• Hej igen,

Nu fungerade det för mig. Jag var tvungen att göra som du föreslog att ta bort det valda API:et, spara och sedan lägga till API:et igen. Då kunde jag se "Mina api-nycklar".

Tack för hjälpen!