Utdataformat GTFS-RT

Hej

Jag har precis börjat med trafiklab data och får frramgångsrikt hem filer frå n flertalet API:er. Jag har upptäckt att det finns en utdatatström för .txt fil i GTFS-RT apiet, där man nästan får en Json fil tillbaka men ändå inte riktigt en Json fil. Är tanken att den ska vara Json men bara blir dåligt formaterad eller är tanken att det ska vara något annat?

Jag har dessvärre inte lyckats bygga min egna protobuf dekoder ännu, finns det några bestpractice för protobuff dekoder gärna Java baserat.

Uri = 'https://opendata.samtrafiken.se/gtfs-rt/otraf/VehiclePositions.txt?key=
Marcus Karlsson