Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Uppgradera till silver

Hej! Jag har skickat in en ansökan om silver-nivå på en av SLs API:er, detta var längesen nu, hur lång tid brukar det ta innan man får svar? Tack! 😀

Kommentarer

  • Hej, det brukar inte ta så lång tid, men eftersom detta gäller SL:s API:er behöver vi godkännande direkt från dem innan vi kan godkänna ansökan, men de verkar ha missat din fråga. Jag har påmint dem!
  • Tack vad snällt!

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.