Underligt felmeddelande med

Jag får följande JSON svar:

{
"Geometry": {
"noNamespaceSchemaLocation": "hafasRestGeometry.xsd",
"errorCode": "S19",
"errorText": "Anslutning till beräkningsservern saknas."
}

På denna request:

http://api.sl.se/api2/TravelplannerV2/geometry....<MIN NYCKEL>&ref=ref%3D910884%2F312204%2F252652%2F177302%2F74%26startIdx%3D3%26endIdx%3D7%26lang%3Dsv%26format%3Dxml%26

Jag har hämtat "ref" från ett tidigare anrop till Trip endpoint:en.
Är det något som jag gör fel eller är det strul med er server?

Tack

Kommentarer

• Hej,

Felet tyder på serverfel. Testa igen om du får ett sådant fel.
    Jag gissar att du inte får detta fel igen om du gör om anropet.

//Daniel A

• Hej,

Jag får samma fel gång på gång trotts att jag testar att uppdatera och göra nytt anrop. Har ni några diftstörningar?

Finns det någon sida för aktuella driftströningar?

Vh,

Tommy