Två Site IDs för hållplatsen Bromma Blocks

När jag letar efter site id för Bromma Blocks så får jag två träffar:

{
"Name": "Bromma Blocks (Stockholm)",
"SiteId": "3601",
"Type": "Station",
"X": "17956753",
"Y": "59353903",
"Products": null
},
{
"Name": "Bromma Blocks (Stockholm)",
"SiteId": "3692",
"Type": "Station",
"X": "17956762",
"Y": "59353894",
"Products": null
},

Kan jag välja vilket site id som helst eller skiljer de sig på något sätt?
Zågwerk

Kommentarer

• Hej Zågwerk,
    Jag kan tyvärr inte svara på varför det finns två stycken site IDs för Bromma blocks. Koordinaterna visar bara att det är olika hållplatslägen (inom hållplatsområdet/stationen) men de båda representerar samma station i det här fallet så jag skulle säga att du kan använda dig av vilket som.

Mvh,
    Sofie på Trafiklab