Turnummer i Static GTFS files

Har plockat ut Static GTFS files och undrar om det på något sätt går att få fram vilka turnummer det gäller i Trip. Har kollat i Trip men där verkar endast ett trip_id finnas och det ser ut att vara ett löpnummer eller liknande.
Jenz Lund

Kommentarer

• Hej Jenz!

Ber om ursäkt för svaret som kommer väldigt sent.
    Ni kan ladda ner en liten extra fil, som innehåller denna information. För att göra detta behövs det bara läggas till "_extra" till namnen i URL:en. API nyckeln är samma som för den statiska data.

Till exempel https://opendata.samtrafiken.se/gtfs/dintur/dintur_extra.zip?key=

I den filen hittar ni turnumret för varje trip på varje dag som turen körs.