Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

triplet stöds ej av ny version av ios

har uppdaterat till ny version på min Iphone. Plötsligt kan jag inte använda min triplettapp. vad göra?

Kommentarer

  • Hej Åsa,

    Triplet är ingen applikation som vi tillhandahåller. Vi hänvisar dig till applikationens utvecklare, som du kan hitta och kontakta genom appens sida i Apples App Store.

    Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.