Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Triplet appen saknas i appstore för iPhone, finns för iPad, varför??

Triplet appen saknas i appstore för iPhone, finns för iPad, varför??

Kommentarer

 • Hej
  Det är utgivaren som bestämmer var apparna skall vara tillgängliga
  Ber dig kontakta https://www.tripit.com


  Mvh Pia
  Team Trafiklab
 • Hej,
  Jag ställer frågan igen: vart kan man hitta Triplet-appen om inte på appstore? Har använt denna app i flera år och rekommenderar den gärna till nyinflyttade vänner. Att bli hänvisad till en amerikansk app/leverantör känns lite snopet. Vet ingen av er vart man kan få tag på appen längre?Är projektet nedlagt?

  Vänliga hälsningar,
 • Hej Linneth,

  Jag kan själv hitta appen i Google Play Store, men lyckas inte på enkelt sätt (sökning i egen iPhone samt att Googla) hitta den på Apples App Store. https://play.google.com/store/apps/details?id=se.freyhall.triplet

  På google-sidan ser jag att den inte uppdaterats sedan 2018, så det finns en risk att utvecklaren valt att lägga ner projektet. Jag rekommenderar dig att kontakta dem på triplet@freyhall.se som utvecklarna angivit som kontaktuppgift här på Trafiklab.

  Gällande den Amerikanska appen min kollega Pia länkade till låter hon hälsa att hon helt enkelt läste fel i somras, och ber om ursäkt för förvirringen! Trafiklab har dock fortsatt ingen kontroll över var utvecklarna av de applikationerna som publiceras via våra API:er publiceras.

  Återkom gärna om du har fler funderingar, vi svarar här så fort vi kan under kontorstid vardagar!

  Med vänlig hälsning
  Jerry

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.