Trasig data från SL Hållplatser och Linjer 2

Hej

när jag anropar http://api.sl.se/api2/LineData.json?model=stop&key=[removed] så skall alla StopPoints jag får tillbaka ha ett unikt StopPointNumber enligt dokumentationen. Så är inte fallet jag får två stycken med StopPointNumber 11525.

Updatera dokumentationen om man ska kunna få två med samma "id" (mindre troligt i detta fall) eller se till att den data ni serverar är korrekt, tack.

Mvh

//Tomas

Kommentarer

• Hej

Jag hittar ingen dubblett av StopPoint med StopPointNumber 11525.
    Kan du visa upp de dubbletter du hittat?

//Daniel A

• Hej Daniel

ett litet typo, 11526 ska det vara. Se bifigad fil.

Mvh

//Tomas

Bifogad fil:

• Hej,

Tack för info. Ska kollas vidare på.

//Daniel

• Hej,

Det är korrigerat nu så att det inte finns två med samma StopPointNumber.

//Daniel

• Jag har sett liknande problematik med bl.a. 306.

• Hej,

Tack. Jag fick fram dessa 306, 310 och 314, som inte fanns förra gången jag svarade.
    Ska kollas vidare på.

//Daniel