Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Trafikverkets API

Trafikverkets API ger inget nytt data sedan 8:20 idag. Jag använder https://api.trafikinfo.trafikverket.se/v2/data.json
Rudolf Hersén

Kommentarer

  • Hej Rudolf,

    Jag har testat och får uppdateringen som har skapats inom sista sekunden. Står problemet kvar för dig, eller har det löst sig? Om problemet kvarstår får du gärna beskra vilken typ av Query du gör, så kan vi felsöka lite mer.

    Hälsningar,
    Bert


    Bert på Trafiklab

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.