Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

TrafikplatsPrognos med Trafikverkets API

När "TrafikplatsPrognos" är sant, var visas prognosen, hittar inget fält som visar detta. Eller är detta kopplat till BeraknadTidpunktAvgang och BeraknadTidpunktAnkomst? Är detta då baserat på manuella prognoser?

Kommentarer

  • Jag skickar vidare frågan till Trafikverket. Det är semestertider, så jag kan dessvärre inte lova något snabbt svar.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.