Too many requests

Hej,
Jag använder api för SL Trafikläget 2 och får för närvarande "too many requests" tillbaka. Api-statistiken för mitt konto visar, som jag hade beräknat, att jag ligger långt under gränsen 10000/mån.
Något jag missat?

Kommentarer

• Hej Pär!

Kan det vara att du gör mer än 30 anrop per minut? I sån fall måste du sprida ut anrop lite mer.

Hälsningar,
    Bert

Bert på Trafiklab
  • Hej, skickar ett anrop var 5:e minut ... vilket api-statistiken på trafiklab-kontot verkar verifiera - ca 250 anrop per dag.
  • Hmm, det stämmer enligt vad jag ser. Troligen är det någonting fel i API:et själv, jag vidarebefordra detta till rätt utvecklingsteam.