Tidsförskjutning vid förfrågan utan "date" och "time"

Hejsan,

När jag gör förfrågningar mot "sl-reseplanerare-2" tycker jag att tiden den använder är förskjuten. Jag får inte med avgångar som jag borde få med.

Exempelvis om jag söker Odenplan -> Hornstull, kl. 15:30

Om jag skickar med tid och datum data, så får jag följande följande avgångar:
15:50
15:53
15:55
15:59

Men om jag utelämnar tid och datum i förfrågan (som då enl. dokumentation skall defaulta till "time=nu" och "date=idag") så får jag:
15:55
15:59
16:02
...

Så enl. mig så saknas avgång 15:50 och 15:53 när jag söker utan "time" och "date", vilket tyder på att tiden på servern är knappt fem minuter efter korrekt tid (korrekt tid = fröken ur).

Eller finns det någon annan anledning till att dessa avgångar inte visas?

Kommentarer

• Hej Simon,
    Det borde inte vara någon tidsförskjutning i något fall. Jag har bett tekniker åtgärda konfigurationen av detta, vilket förhoppningsvis ska vara åtgärdat inom kort.

/Sabina

• Hej,
    Ny version av reseplanerarsystemet har driftsatts idag och nu ska denna tidsförskjutning vara borttagen.

/Sabina

• Tack för informationen!