Texten är för liten

Hej! Ni gör ett jättebra jobb med trafiklabbsinitiativet.

Om jag skulle få önska en förbättring skulle det vara att ni ökar på textstorleken något, så att det blir lättare att läsa era artiklar. 11px är i minsta laget på en högupplöst skärm. 12? 13?

Kommentarer

• Hej Emil!
    Tack för feedbacken, vi tar med oss det och för diskutera om vi ska förstora upp det något.

I väntan på om vi ändrar något kan du testa använda kortkommandona:
    Förstora texten: Ctlr + +
    Förminska texten: Ctrl + -
    Återställ normalzoom: Ctrl + 0
    Dessa fungerar i de flesta webbläsarna.

• Hej! Bra work-arounds, även om de gör att sidan blir bredare än skärmen istället. Gör att man får scrolla i sidled. Men då vet jag att ni är medvetna om problemet iaf!

Tack för en bra tjänst.