Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Ta bort konto

Hej, jag vill att ni tar bort mitt konto.

Kommentarer

  • Hej,

    Jag såg att du har API nycklar kvar i ditt konto. Du fick ett mejl för att bekräfta raderingen. Så fort att du klickar på länken tas ditt konto bort.

    Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • När jag klickar på länken står det "Åtkomst nekad - Du har inte behörighet till denna sida."
  • Kan det vara att du inte är inloggad?

    Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Det verkar vara en bugg på vår sida - Jag kunde verifiera din inloggning och raderade kontot.

    Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.