Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Ta bort konto

Hej,

Jag skulle vilja ta bort mitt konto och profilsida. Tack på förhand!

Mvh

Kommentarer

  • Hej Joakim

    Tråkigt att du vill lämna oss. För att kunna ta bort dig så behöver jag din e-postadress eller efternamn för att kunna hitta din användare i våra system.

    Om du inte vill lämna ut dessa uppgifter här så kan du emaila mig på daniel.torbacka@trafiklab.se.

    Med vänliga hälsningar
    Daniel

    Team Trafiklab

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.