Studentprojekt Stockholms Universitet

Hej!
Jag och en kollega på institutionen för Data och systemvetenskap vid Stockholms universitet ska precis start en projektkurs där vi har tänkt att ge studenterna i uppgift att bygga något kring data genom era API:er. Vill bara kolla om allting är uppe och snurrar och om det är något vi behöver tänka på innan vi sätter igång studenterna?
mvh
jakob tholander
lektor, stockholms univesitet
0704 822151

Kommentarer

• Hej!

Alla api:erna är uppe och snurrar, status kan du se på http://status.trafiklab.se/

Däremot behöver varje person/grupp en nyckel för att kunna anropa vår api:er. Enklast är att följa guiden på https://www.trafiklab.se/kom-igang

Observera att det är olika nycklar för varje api (men ett konto kan ha fler nycklar)

mvh
    /Martin
    Team Trafiklab
  • Tack! Det låter bra. Informerar studenterna om vad som gäller.
    mvh
    jakob