Störnjngsinformation 2 SL

Hej
Det står att api et skall uppdateras i närtid. Kan ni säga mer när ungefär detta sker? Och om det gamla ligger kvar under en tid efter att det nya är tillgängligt

Stefan Eng

Kommentarer

• Hej,

Vi har tyvärr ingen information om exakt när nya API:et kommer släppas, men de gamla API:erna kommer ligga kvar tills de nya API:er har släppts. Det kommer även finnas en övergångsperiod där båda API:er fungerar samtidigt.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej igen OK då vet jag. Jag skall de närmaste dagarna skicka ut min nya app för få den testad och förhoppningsvis lanserad. Därav frågan

Jag utgår dock från att jag behöver en upphöjning till Silver nivå...då jag tror det blir en hel del anrop...

Hur gör jag för att lösa det?
    tack så länge
    Stefan Eng
  • Vid varje API nyckel har man en "Uppgradera" knapp för att uppgradera nyckeln.
    Mer information hittar du här: https://www.trafiklab.se/docs/using-trafiklab/upgrading-api-keys/.