Störningsinformation 2

Hej - När jag tittar på sidan - https://api.sl.se/ta - så får jag upp 6 olika störningar resp ändringar. När jag använder sökningen på buss linje 4 i min app så får jag bara två av dem.

Jag använder json och deviations Från och Till datum är samma (idag)
Any ideas?

Tack annars för ett enkelt API upplägg...
Stefan
Stefan Eng

Kommentarer

• Hej Stefan,

Vi testade med ett anrop till http://api.sl.se/api2/deviations.json?LineNumber=4&transportMode=bus och fick 9 resultat. Det stämmer överens med det som visas på https://api.sl.se/ta. Det kan ha varit ett temporärt problem på SLs sida, kan du dubbelkolla om allt funkar som vanligt nu?

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej - Det var nog jag som sorterat bort för mycket.
    men en fråga - Jag jag i frågan ange att jag inte vill ha viss data.
    T.ex det som kommer efter "DivCaseGit"

Genetligen är jag bvara intresserad av
    Transport Mode
    LinjeNummer och Datum

men jag får med väldugt mycket annat...?

Mvh
    Stefan
    Stefan Eng
  • Hej Stefan,

Det är inte möjligen att filtrera bort datafält data från svaren.