Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Stoppoints saknas

Hej, jag har hittat ett mindre fel (det påverkar 36 hållplatser enligt min undersökning) i SL hållplatser och linjer. Ett antal hållplatser som definieras i sites.csv refererar till stopAreaNumbers som inte är definierade i stoppoints.csv. Ett exempel på en sådan hållplats är Scandic Hotel med site-ID 5330.

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.