Stolptidtabeller 2, inte uppdaterad från Trafikverket?

Från dokumentationen för ResRobot Stolptidtabeller 2 - Avgående Trafik:
"I Avgående Trafik API är informationen för SL (undantaget tunnelbanan), Västtrafik, Skånetrafiken och Trafikverket är information i realtid, dvs baserad på den aktuella situationen i trafiken. För Trafikverket gäller det alla operatörer med undantag av Arlanda Express. "
Men trafikverket har uppdaterad information på https://www.trafikverket.se/trafikinformation/tag/ som inte är uppdaterad i Trafiklabs api.
Är det så det ska vara? Enligt dokumentationen borde den väl vara uppdaterad?

Kommentarer

• Hej!

ResRobot stolptidstabeller har samma information som ResRobots webbsida, och där hittar jag förseningar för Trafikverket:

Vi har uppmärksammat att det var en fall där en inställd tåg inte visades som inställd igår kväll som vi kommer undersöka vidare.

Se till att realtidsdata bara finns på avgångar, inte på ankomster.