StatusCode 5324 "Could not retrive information for buses, trains, trams or metro."

Hej,

Väldigt många av våra anrop har på senaste tiden fått svarskod 5324. Har precis implementerat en logg för att föra statistik men gissningsvis är det nära nog hälften av anropen. Är detta något ni känner igen?

Anropet: https://api.sl.se/api2/realtimedeparturesV4.xml?key=[KEY BORTTAGET]&siteid=1131&timewindow=60&Metro=false&Train=false&Tram=false&Ship=false

MVH
Robin
Robin Carlsson

Kommentarer

Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.