StatusCode 5324 "Could not retrive information for buses, trains, trams or metro."

Hej,

Väldigt många av våra anrop har på senaste tiden fått svarskod 5324. Har precis implementerat en logg för att föra statistik men gissningsvis är det nära nog hälften av anropen. Är detta något ni känner igen?

Anropet: https://api.sl.se/api2/realtimedeparturesV4.xml?key=[KEY BORTTAGET]&siteid=1131&timewindow=60&Metro=false&Train=false&Tram=false&Ship=false

MVH
Robin
Robin Carlsson

Kommentarer

• Hej Robin,

SL Realtidsinformation 4 har varit väldigt instabilt den senaste månaden, och efter några dagar där det funkade fint gick det ner igen under helgen. Vi har varit i kontakt med SL för att försöka få detta fixat samt för att få uppdateringar angående när det kommer vara stabilt igen. Du kan se mer information om status på frågan i denna tråd:
    https://support.trafiklab.se/org/trafiklabse/d/sl-realtidsinformation-overbelastad/#c4192522

API:ets status går att se på status.trafiklab.se