Status Code 429, Too Many Requests vid multipla anrop

Hej!

Jag upplever att jag får statuskoden 429, Too Many Requests direkt när jag gör fler än ett anrop på rad.
Det verkar inte ha något att göra med begränsningarna för min apinyckeln, utan detta uppstår när jag gör t.ex två anrop efter varandra.
Finns det någon begränsning för hur tätt anropen kan göras?

Mvh,
Michael

Kommentarer

• Hej Michael!

Vilken API har detta problem?

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej Bert!

Ledsen för dålig info.
    Det är GTFS Regional Static data (beta) där problemet uppstår.
    Jag lyckas ladda ner filen för ett område, men får 429 vid nästa områdesnedladdning som sker direkt efter.

Mvh,
    Michael
  • Hej Michael!

Det verkar som någonting gick fel i vår konfiguration, kan du prova igen? Det borde vara löst nu.

Hälsningar,
    Bert

Bert på Trafiklab
  • Hej Bert!

Nu verkar det fungera som det ska.Jag upplevde nämligen inga problem igår, så jag anade att det kunde vara något på hos er.

Stort tack för snabb hjälp!

Mvh,Michael
  • Hej Bert!

Det verkar som att detta problem har återkommit igen.
    Är det samma fel hos er som tidigare?

Mvh,
    Michael
  • Jag granskade och konfigurationen är korrekt på vår sida (den som var fel förra gång), kan det vara så att du gör mer en 10 anrop per minut?

Edit:
    Jag har kollat i logfiler och ni får en 429 svar redan efter 3e anrop, så det verkar att någonting är fel på vår sida.
    Bert på Trafiklab
  • Vi har hittad en bugg där vi, i vissa fall, räknade med requests som var äldre än 30 dagar. Problemet borde vara löst nu.

// Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej!

Det verkar som att detta problem har dykt upp ännu en gång.
    Några förslag på vad det kan vara?

Mvh,
    Michae
  • Hej Michael,

Den 29e januari gick ni över er GTFS static quota som är 50 anrop per månad (nyckeln som börjar med 5777c). Som jag ser det i logfiler stämmer det, och borde ni uppgradera er nyckel eller sänka användning. Uppgraderingen är gratis och det kan gå fort. Om det var en annan nyckel som du har problem med, gärna ger några av de första tecknar, eller namnet av projektet, och då kollar jag på den.