Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

state rejected SL realtidsinformation

Hej!

Försöker använda SL realtidsinformation för att hämta data. Jag har byggt ihop en sträng som fungerar om jag klistrar in url:en i webbläsaren men inte när jag anropar via mitt javascript.

Mitt svarsobjekt får status error och state rejected. Någon aning om vad det kan bero på?

MVH
Richard

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.