SSL: Handshake timed out

Verkar vara problem att ansluta till GTFS-RT. Har fått felmeddelande "SSL: Handshake timed out" 220 gånger idag. Vad betyder detta? Problemet började 23.54 igår kväll och har blivit vanligare och vanligare de senaste timmarna.

Kommentarer

• Hej Robert,

Vi har inte märkt någonting konstigt på vår sida. Vi håller på med felsökning för att se om vi kan hitta någonting.

- Kan du prova exakt samma URL som failar med en webläsare?
    - Vilken programmeringsspråk/bibliotek använder du?

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Använder file_get_contents i PHP. Felet kommer slumpmässigt och pågår i någon minut eller så och då är det omöjligt att komma åt GTFS-RT under tiden, sedan börjar det fungera igen. Felet uppstår även om man byter ut https mot http. Märkligt nog uppstår felet inte om man anropar gamla apiet för GTFS-RT (gtfsr-pp.samtrafiken.se) utan endast med det nya apiet (opendata.samtrafiken.se)
  • Nu verkar det fungera bra igen, felet uppstod sista gången 21.02 igår.